27
categorie Serviceproject | Tafelronde Katwijk / Noordwijk
permalink
21 reacties

Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk haalt Dolfje Weerwolfje naar Noordwijk

RONDE TAFEL KATWIJK/NOORDWIJK HAALT DOLFJE WEERWOLFJE NAAR NOORDWIJK

“Opbrengst theatervoorstelling voor het TheaterHuis ZEEPaanZEE”

NOORDWIJK – Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert Ronde Tafel 115 Katwijk/Noordwijk twee benefietvoorstellingen van Dolfje Weerwolfje met hun allernieuwste show “Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks” in het Noordwijkse Theater de Muze. De opbrengst van de voorstelling wordt grotendeels geschonken aan het Theaterhuis van Stichting ZEEPaanZEE.

Traditiegetrouw lukt het de Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk elk jaar weer om een succesvolle theatershow naar de Noordwijkse Muze te krijgen. Dit jaar wordt voor het goede doel Dolfje Weerwolfje naar Noordwijk gehaald. Dankzij de belangeloze inzet van diverse sponsoren uit het bedrijfsleven worden de productiekosten van de theatervoorstelling voor het merendeel betaald. Daardoor kan een groot gedeelte van de opbrengst van de voorstelling ten goede komen aan het TheaterHuis, van stichting ZEEPaanZEE.

Het TheaterHuis verzorgd prachtige (inter)culturele theaterproducties, workshops en toneelcursussen. Verhalen en thema’s uit de samenleving staan hierbij centraal. Echter het TheaterHuis, gerund door vrijwilligers, heeft een inventaris dat in de loop van de tijd verzameld is uit tweedehands spullen, en dat nodig toe is aan vervanging.

Met de opbrengst vanuit de theatervoorstelling wil de stichting een nieuwe geluidsinstallatie, licht, stoelen en podiumdelen aanschaffen. Zo kan het TheaterHuis zijn prachtig culturele werk blijven voortzetten.

Thomas Hazenoot, namens de Ronde Tafel 115 verantwoordelijk voor de organisatie van de benefietvoorstelling, belooft “een heerlijke theatermiddag waar bezoekers samen met kinderen of kleinkinderen nog lang van kunnen nagenieten.”

De Ronde Tafel is nog op zoek naar meer sponsoren om dit event tot een geslaagd einde te brengen. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar secretaris@rt115.nl. Kaarten voor Dolfje Weerwolfje kosten €24,50 en zijn per direct verkrijgbaar via de theaterkassa van de Muze (071- 36 46 226) of via de website: www.demuzenoordwijk.nl